Hold av 22.-23. oktober!

Arbeidsmiljøkongressen 2024

I fjor arrangerte vi Arbeidsmiljødagene, og i år står Arbeidsmiljøkongressen i Grieghallen for tur. Hold av 22.-23. oktober!

Arbeidsmiljøkongressen 2024

Arrangeres for 50. gang

Arbeidsmiljøkongressen har røtter tilbake til 40-tallet og blir i år arrangert fysisk for 50. gang. Kongressen er en viktig møteplass for alle som er opptatt av helse, miljø og sikkerhet og arrangeres av Arbeidsmiljøsenteret. Vi møtes i Bergens storstue Grieghallen for faglig påfyll, nettverksbygging, underholdning, god mat og godt selskap.

 

Nominer kandidat til Den norske Arbeidsmiljøprisen

Arbeidsmiljøprisen kommer til å deles ut under åpningen av kongressen. Prisen ble for første gang delt ut i 1961. Dette er den opprinnelige og originale Arbeidsmiljøprisen som deles ut i Norge. Den er en påskjønnelse for systematisk og målrettet innsats for å utvikle og forbedre arbeidsmiljøet. Det legges også vekt på at resultatene og erfaringene som vinneren har gjort er av allmenn interesse og kan videreformidles til andre. Kandidater kan være bedrifter, enkeltpersoner, organisasjoner, offentlige instanser eller institusjoner, offentlige og private virksomheter, eller annet. Kjenner du til en verdig kandidat? Du kan nominere kandidat her.

 

Vil du få beskjed når påmelding og program for kongressen er publisert?

Vi har problemer med skjemaet og support er på saken. Fungerer det ikke send oss en mail på post@arbeidsmiljo.no med din info så noterer vi ned og sender deg beskjed når program og påmelding er klart

Vi ønsker å delta på Arbeidsmiljøkongressen 2024

Fyll ut og send inn

Er rollen som hovedverneombud en ensom uriaspost?

10 januar 2024

Jon, som begynte hos Arbeidsmiljøsenteret i august, har deltatt på HVO-kurs. Han føler seg nyfrelst og ikke minst ser han at det er dialogen som er det viktigste verktøyet, og i dialogen magien skjer.

Presentasjoner fra Arbeidsmiljødagene 2023

08 november 2023

Takk til alle deltakere, foredragsholdere og utstillere på Arbeidsmiljødagene! Vi håper dagene var både nyttige og hyggelige, og at du som deltok tar deg tid til å gi oss tilbakemelding når du mottar spørreundersøkelsen. Her er presentasjonene fra dagene.

Er din lille bedrift innenfor det nye regelverket?

25 oktober 2023

Fra og med 1. januar 2024 endres Arbeidsmiljølovens kapittel 6 om Verneombud. Dette gjøres for å styrke vernetjenesten og understreker viktigheten av denne rollen i arbeidslivet. Det er tre endringer som kommer.

Scroll til toppen