Kurs/opplæring

Vi tilbyr en rekke lovpålagte og andre kurs for leder, verneombud, ansatte og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg. Vi tilbyr kurs i klasserom og rent digitale. Det som passer dere best. Vi tilbyr dette som åpen kurs men også som bedriftsinterne om det er ønsket Velkommen skal du/dere være
Kurs/opplæring

Arbeidsmiljøarbeidets aktører trenger opplæring for å skape det optimale arbeidsmiljøet i din virksomhet. Vi tilbyr en rekke lovpålagte og andre kurs for leder, verneombud, ansatte og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg.

Vi tilbyr kurs i klasserom og rent digitale. Det som passer dere best.

Vi tilbyr dette som åpen kurs men også som bedriftsinterne om det er ønsket

Velkommen skal du/dere være

Er rollen som hovedverneombud en ensom uriaspost?

10 januar 2024

Jon, som begynte hos Arbeidsmiljøsenteret i august, har deltatt på HVO-kurs. Han føler seg nyfrelst og ikke minst ser han at det er dialogen som er det viktigste verktøyet, og i dialogen magien skjer.

Arbeidsmiljøkongressen 2024

04 januar 2024

Arbeidsmiljøkongressen har røtter tilbake til 40-tallet og blir i år arrangert fysisk for 50. gang. Kongressen er en viktig møteplass for alle som er opptatt av helse, miljø og sikkerhet. Hold av 22.-23. oktober!

Presentasjoner fra Arbeidsmiljødagene 2023

08 november 2023

Takk til alle deltakere, foredragsholdere og utstillere på Arbeidsmiljødagene! Vi håper dagene var både nyttige og hyggelige, og at du som deltok tar deg tid til å gi oss tilbakemelding når du mottar spørreundersøkelsen. Her er presentasjonene fra dagene.

Scroll til toppen