15.-16. oktober 2025 på Clarion Hotel Oslo Airport

Arbeidsmiljødagene 2025

Går vi på trynet inn i fremtiden?

I en tid med rask teknologisk utvikling, globalisering og endringer i arbeidsmarkedet, står vi overfor store utfordringer og muligheter. Arbeidsmiljødagene 2025 ønsker å utforske hvordan vi kan navigere disse endringene uten å gå på trynet.

Relevant. Tidsaktuelt. Anvendbart.

Innleggene treffer midt i kjernen av de utfordringene – og mulighetene – vi står overfor i dagens arbeidsmiljøarbeid, og passer for alle som har ansvar for eller jobber med arbeidsmiljø og organisasjonsutvikling.

 

Earlybird-priser t.o.m 13. juni!

Dag 1 onsdag 15. oktober:

Et arbeidsmiljø i endring

  • Hva truer arbeidsmiljøarbeidet, hva styrker det
  • Hvordan påvirker teknologi arbeidsmiljøet – og hvordan kan vi styrke det menneskelige i møte med det digitale? 
  • Hvordan skaper vi et arbeidsmiljø som ivaretar kvinners helse – og reduserer sykefravær?
  • Gen Z er her, med nye verdier, behov og forventninger – hvordan påvirker det arbeidsmiljø, ledelse og samspill? 
  • Geopolitisk uro setter arbeidsmiljøet under press - hva betyr økt overvåkning, trusselvurderinger og kontrolltiltak for tillit og trivsel på jobb? 

Dag 2 torsdag 16. oktober:

Hvordan styrke samarbeidet og vernetjenesten ytterligere?

  • Vi oppsummerer siste års forskning på HMS-arbeid og vernetjenesten

  • Vernetjenesten har en nøkkelrolle, hvordan sikrer vi verneombudenes arbeidsvilkår og kompetanse?  

  • Hvordan er lederne rustet til å videreutvikle et arbeidsliv tuftet på medvirkning og samarbeid?   

  • Hva trenger verneombud og ledere for å ivareta, kartlegge og risikovurdere psykososialt arbeidsmiljø? 

Her er noen av foredragsholderne - se foreløpig program. Flere foredragsholdere publiseres fortløpende

Nina Tangnæs Grønvold

Kvinnearbeidshelseutvalgets rapport – et viktig skritt mot et mer inkluderende og helsefremmende arbeidsliv 

Kvinnearbeidshelseutvalget levert sin rapport i april 2025, og peker på viktige utfordringer og tiltak knyttet til kvinners helse i arbeidslivet. Rapporten belyser blant annet sammenhengen mellom kjønn, yrke, belastning og sykefravær, og foreslår grep for å sikre bedre tilrettelegging, forebygging og oppfølging. Nina Tangnæs Grønvold er tidligere leder av Kvinnearbeidshelseutvalget, og vil i dette innlegget gi et innblikk i hovedfunnene og hva som skal til for et mer inkluderende og helsefremmende arbeidsliv for kvinner.

Illustrasjon av Melkeveien designkontor AS fra NOU 2025: 5

Hans-Petter Nygård-Hansen

Kunstig intelligens i et norsk arbeidsliv

Hans-Petter Nygård-Hansen vil i dette innlegget utfordre oss til å reflektere over hvordan vi best kan utnytte teknologi til å styrke, snarere enn svekke, vår menneskelighet og vårt arbeidsliv – og derav bygge et bedre arbeidsmiljø og en bedre fremtid for oss alle.  

Med en unik kombinasjon av faglig tyngde, engasjerende formidling og praktisk relevans, vil dette innlegget treffe både hjertet og hodet. 

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap

Konsekvenser av den usikre geopolitiske situasjonen for norsk arbeidsliv, arbeidstakere og arbeidsmiljø

Håkon A. Johannessen fra STAMI

Hva trenger verneombud og ledere for å ivareta det psykososiale arbeidsmiljøet etter nye krav?

§ 6-2 (f) i arbeidsmiljøloven slår fast at verneombudet skal følge med på at virksomheten ivaretar kravene til det psykososiale arbeidsmiljøet. Men hva betyr det i praksis? Innlegget fra Håkon A. Johannessen vil belyse hvilken kunnskap og opplæring verneombud trenger for å forstå, vurdere og handle i saker som handler om blant annet samarbeid, organisering, trivsel og relasjoner. Hvordan kan opplæringen styrkes for å gjøre verneombudet tryggere i denne delen av rollen? 

Elin Ørjasæter og Hanne Rovik

Generasjon Z

Det snakkes mye om den kommende generasjon Z, som nå trer inn i arbeidslivet. Gen Z blir beskrevet som opptatt av personlig utvikling, de trenger fleksibilitet og balanse - og de er ikke særlig villige til å gjøre noe ekstra på arbeidsplassen etter arbeidstiden er over! I tilegg er de mer opptatt av bedriftens verdier og bærekraftige løsninger, hvor de stiller krav til at arbeidsgivere må ta tydelige standpunkt i slike spørsmål. Dessuten har de høye forventninger, både til ledelsen, arbeidsplassen og seg selv.  Men er det slik?  Vil da den norske arbeidsmodellen klare å ta imot denne nye generasjonen?

Elin Ørjasæter er en kjent og populær forfatter, foredragsholder og samfunnsdebattant. Hun har stadig tydelige innspill om arbeidsliv, medier og politikk i debatter i radio/TV. Seniorkonsulent i Arbeidsmiljøsenteret, Hanne Rovik inviterer Ørjasæter til samtale om generasjon Z. 

Foto Elin: Anders Nilsen

Petter Gulli

HÅP - 87 ting som går bra i verden!

Klimakrise. Naturkrise. Plastkrise. Gaza. Ukraina. Kongo. Sudan. Trump. Putin. Netanyahu. Det er nok av grunner til å miste troen på framtiden. Men sannheten er at det går veldig mye bedre enn folk tror på mange områder – både globalt og her hjemme.  

Med dette avsluttende innlegget fra Petter Gulli er målet å gi dere håp, fremtidstro, pågangsmot og lyst til å bli med å skape både en fantastisk arbeidshverdag og fremtid for alle!  

Festmiddag med musikk fra Lavender onsdag kveld

Gruppen «Lavender», består av Sandra Gulbrandsen, Martine Vinda Kristiansen og Leah Louise Aas Jansen og har blitt kjent for mange gjennom årets sesong av The Voice.

Prisliste (earlybird frem til og med 13. juni)

  • Medlem kr 6.900 6.600

Pr deltaker. Medlemspris er for medlemmer av Arbeidsmiljøsenteret. Kaffe/te, pauseservering og lunsj er inkludert. Ved deltakelse begge dager er konferansemiddag onsdag kveld inkludert. Eventuell hotellovernatting kommer i tillegg og må bookes på egenhånd.

  • Ikke-medlem kr 7.400 7.100

Pr deltaker.Kaffe/te, pauseservering og lunsj er inkludert. Ved deltakelse begge dager er konferansemiddag onsdag kveld inkludert. Eventuell hotellovernatting kommer i tillegg og må bookes på egenhånd.

  • 1 dag - Medlem kr 3.900 3.500
  • 1 dag - Ikke medlem kr 4.300 3.800

Pr deltaker. Deltagelse enten onsdag 15. eller torsdag 16. oktober. Inkluderer ikke festmiddag

  • Livestream - Medlem kr 3.500 3.150
  • Livestream - Ikke medlem kr 3.900 3.465

Livestream av begge dager. Morgenmøte for HVO og festmiddag inkl. underholdning streames ikke. MERK: kun livestream, ikke opptak!

 

Ønsker du å bli medlem? Klikk her eller send oss en mail på post@arbeidsmiljo.no

Ordinær deltakelse koster innen mandag 13. juni kr 6.600 for medlemmer av Arbeidsmiljøsenteret, og kr 7.100 for ikke-medlemmer (earlybird). Prisen inkluderer lunsj og pauseserveringer begge dager pluss festmiddag onsdag kveld. Eventuell hotellovernatting er ikke inkludert og må bestilles på egenhånd.

Du faktureres forskuddsvis, ved påmelding.

Avmelding/avbestilling med refusjon må skje senest 30 dager før konferansestart. Avbestilling eller manglende frammøte etter dette refunderes ikke, men en kollega som ikke allerede er meldt på kan delta i ditt sted hvis du gir beskjed.

Tid og sted:

Onsdag 15. og torsdag 16. oktober 2025 på Clarion Hotel Oslo Airport. Registreringen starter kl 08:30 15. okt. Mingling i messeområdet fra kl 09:00 til programstart kl 10:00. 16. oktober åpnes dørene kl 08:30 og programmet starter kl. 09:00.

Utstillertorg

I pausene kan du nettverke med andre deltakere og få med deg nytt og nyttig fra utstillerne mens du tar en kaffekopp. Interessert i å ha stand på Arbeidsmiljødagene? Ta kontakt med Erik Paulsen på erik@arbeidsmiljo.no

 

Om Arbeidsmiljøsenteret

Arbeidsmiljøsenteret er en ideell organisasjon som skal fremme et best mulig arbeidsmiljø i norske virksomheter. Arbeidsmiljøsenteret er bygd opp som en medlemsorganisasjon, med både offentlige og private virksomheter som medlemmer.Vi er andets eldste HMS-organisasjon. Vi er parti - og organisasjonsnøytral og har kontakt med alle parter i arbeidslivet.Mottoet vårt er: vi gjør arbeidsdagen din bedre.

 

Målgruppe

Arbeidsmiljødagene er for alle som er interessert i arbeidsmiljøspørsmål! Ledere, verneombud, HR-rådgivere, tillitsvalgte, medlemmer av arbeidsmiljøutvalg, HMS-ledere/-rådgivere, ansatte i bedriftshelsetjenesten og øvrige ansatte med interesse.

Velkommen til et eksklusivt morgenmøte for hovedverneombud som en opptakt til Arbeidsmiljødagene 2025!

Arbeidsmiljøsenteret har i over 50 år engasjert seg i vernetjenesten og hovedverneombudsrollen. Vi kjenner godt til de utfordringene dere møter – de er mange, men samtidig både spennende og avgjørende for demokratiet på arbeidsplassen og utviklingen av et godt arbeidsmiljø.

Vi vet hvor verdifullt det er å kunne samles med andre hovedverneombud for å utveksle erfaringer og diskutere aktuelle temaer. Derfor ønsker vi deg hjertelig velkommen til morgenmøtet! Det blir enkel servering.

Nina Berg er Cand. Polit. i Sammenliknende politikk. Hun har jobbet som konsulent i Arbeidsmiljøsenteret i 30 år og som arbeidslivsforsker før det. Hun er en svært erfaren konsulent med god kjennskap til norsk arbeidsliv, både offentlig og privat.

Musikalsk innslag fra Oda Berglien

Oda Berglien

Kvinnearbeidshelseutvalget levert sin rapport i april 2025, og peker på viktige utfordringer og tiltak knyttet til kvinners helse i arbeidslivet. Rapporten belyser blant annet sammenhengen mellom kjønn, yrke, belastning og sykefravær, og foreslår grep for å sikre bedre tilrettelegging, forebygging og oppfølging.

Nina Tangnæs Grønvold er tidligere leder av Kvinnearbeidshelseutvalget, og vil i dette innlegget gi et innblikk i hovedfunnene og hva som skal til for et mer inkluderende og helsefremmende arbeidsliv for kvinner.

Nina Tangnæs Grønvold

Det snakkes mye om den kommende generasjon Z, som nå trer inn i arbeidslivet. Gen Z blir beskrevet som opptatt av personlig utvikling, de trenger fleksibilitet og balanse- og de er ikke særlig villige til å gjøre noe ekstra på arbeidsplassen etter arbeidstiden er over!   I tilegg er de mer opptatt av bedriftens verdier og bærekraftige løsninger, hvor de stiller krav til at arbeidsgivere må ta tydelige standpunkt i slike spørsmål. Dessuten har de høye forventninger, både til ledelsen, arbeidsplassen og seg selv.  Men er det slik?  Vil da den norske arbeidsmodellen klare å ta imot denne nye generasjonen?

Vi tar praten sammen med kunnskapsrike og dagsaktuelle foredragsholdere, og stiller spørsmålene om hva vi kan bidra med i fremtiden for å skape gode arbeidsplasser- både for unge og for erfarne arbeidstakere!  

Elin Ørjasæter er en kjent og populær forfatter, foredragsholder og samfunnsdebattant. Hun har stadig tydelige innspill om arbeidsliv, medier og politikk i debatter i radio/TV. Seniorkonsulent i Arbeidsmiljøsenteret, Hanne Rovik inviterer til samtale om generasjon Z.

Hanne Rovik jobber som seniorkonsulent i Arbeidsmiljøet, og har et brennende engasjement for ungdom og unge voksne i arbeidslivet. Hanne har tidligere jobbet i over 20 år innen det sosialfaglige feltet, blant annet med ungdom og unge voksne som har falt ut av arbeidslivet. Hanne har tidligere etablert, ledet og forankret et prosjekt som bidro til å knytte unge voksne til arbeidslivet, med stor suksess. Som seniorkonsulent i Arbeidsmiljøsenteret er Hanne opptatt av å jobbe med de psykososiale faktorene i arbeidslivet, og særlig hvordan bedrifter kan jobbe godt for at nye og eldre generasjoner skal ha et trygt og godt arbeidsmiljø sammen.

Foto Elin: Anders Nilsen

Vi står i en tid preget av uro og raske samfunnsendringer. Det påvirker også arbeidslivet – og stiller nye krav til både beredskap og arbeidsmiljø. 

Som nasjonal beredskapsaktør er DSB opptatt av at det systematiske arbeidsmiljøarbeidet, vernetjenesten og partssamarbeidet ikke svekkes i urolige tider. Tvert imot – dette er bærebjelker for trygge og bærekraftige arbeidsplasser, og en viktig del av samfunnssikkerheten. 

I dette foredraget inviteres deltagerne til innsikt som styrker både arbeidslivet og beredskapen i tiden fremover.  

Hans-Petter Nygård-Hansen vil i dette innlegget utfordre oss til å reflektere over hvordan vi best kan utnytte teknologi til å styrke, snarere enn svekke, vår menneskelighet og vårt arbeidsliv – og derav bygge et bedre arbeidsmiljø og en bedre fremtid for oss alle.  

Med en unik kombinasjon av faglig tyngde, engasjerende formidling og praktisk relevans, vil dette innlegget treffe både hjertet og hodet.

Hans-Petter Nygård-Hansen

  • Status på verneombudenes rolle i norsk arbeidsliv
  • Erfaring fra leder med tett samarbeid med VO
  • Hvordan kan verneombudet arbeide for mer nærvær og mindre fravær på arbeidsplassen?

Foredragsholdere publiseres fortløpende.

  • Hovedverneombudets behov
  • Hva sier forskningen om VOs behov for kompetanse?
  • Kompetanse om Arbeidsmiljøarbeidet

§ 6-2 (f) i arbeidsmiljøloven slår fast at verneombudet skal følge med på at virksomheten ivaretar kravene til det psykososiale arbeidsmiljøet. Men hva betyr det i praksis? Innlegget vil belyse hvilken kunnskap og opplæring verneombud trenger for å forstå, vurdere og handle i saker som handler om blant annet samarbeid, organisering, trivsel og relasjoner. Hvordan kan opplæringen styrkes for å gjøre verneombudet tryggere i denne delen av rollen? 

Av Håkon A. Johannessen fra STAMI.

Håkon A. Johannessen

Klimakrise. Naturkrise. Plastkrise. Gaza. Ukraina. Kongo. Sudan. Trump. Putin. Netanyahu. Det er nok av grunner til å miste troen på framtiden. Men sannheten er at det går veldig mye bedre enn folk tror på mange områder – både globalt og her hjemme.  

Med dette avsluttende innlegget fra Petter Gulli er målet å gi dere håp, fremtidstro, pågangsmot og lyst til å bli med å skape både en fantastisk arbeidshverdag og fremtid for alle! 

Petter Gulli 

Kvinnearbeidshelseutvalgets rapport – et viktig skritt mot et mer inkluderende og helsefremmende arbeidsliv

Kvinnearbeidshelseutvalgets rapport – et viktig skritt mot et mer inkluderende og helsefremmende arbeidsliv

Nina Tangnæs Grønvold, tidligere leder av Kvinnearbeidshelseutvalget

Kunstig intelligens i et norsk arbeidsliv

Kunstig intelligens i et norsk arbeidsliv

Hans-Petter Nygård-Hansen

Konsekvenser av den usikre geopolitiske situasjonen for norsk arbeidsliv, arbeidstakere og arbeidsmiljø

Konsekvenser av den usikre geopolitiske situasjonen for norsk arbeidsliv, arbeidstakere og arbeidsmiljø

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap

Hva trenger verneombud og ledere for å ivareta bokstav F og det psykososiale arbeidsmiljøet?

Hva trenger verneombud og ledere for å ivareta bokstav F og det psykososiale arbeidsmiljøet?

Håkon A. Johannessen fra STAMI

HÅP - 87 ting som går bra i verden!

HÅP - 87 ting som går bra i verden!

Petter Gulli

Generasjon Z

Generasjon Z

Elin Ørjasæter

Går vi på trynet inn i fremtiden?

I en tid med rask teknologisk utvikling, globalisering og endringer i arbeidsmarkedet, står vi overfor store utfordringer og muligheter.

Arbeidsmiljødagene 2025 ønsker å utforske hvordan vi kan navigere disse endringene uten å gå på trynet. 

Bli med på viktige samtaler om hvordan vi styrker arbeidsmiljøet og vernetjenesten i en tid med store endringer!

 

  Vi står overfor store endringer i arbeidslivet – og de påvirker hvordan vi har det på jobb. Som leder, HR-ansvarlig, HMS-rådgiver eller ikke minst - som del av vernetjenesten, står du midt i arbeidet med å utvikle trygge, bærekraftige og inkluderende arbeidsmiljøer.  

På Arbeidsmiljødagene 2025 inviterer vi deg til engasjerende og innsiktsfulle innlegg og diskusjoner om arbeidsmiljø og hva fremtidens vernetjeneste trenger for å bidra til å videreutvikle «det norske gullet» - samarbeidet på arbeidsplassen. 

Arbeidsmiljødagene vil gi deg faglig påfyll, nye perspektiver – og ikke minst: inspirasjon til handling for å møte dagens – og morgendagens – utfordringer i arbeidsmiljøarbeidet. 

Velkommen til et eksklusivt morgenmøte for hovedverneombud som en opptakt til Arbeidsmiljødagene 2025!

Arbeidsmiljøsenteret har i over 50 år engasjert seg i vernetjenesten og hovedverneombudsrollen. Vi kjenner godt til de utfordringene dere møter – de er mange, men samtidig både spennende og avgjørende for demokratiet på arbeidsplassen og utviklingen av et godt arbeidsmiljø.

Vi vet hvor verdifullt det er å kunne samles med andre hovedverneombud for å utveksle erfaringer og diskutere aktuelle temaer. Derfor ønsker vi deg hjertelig velkommen til morgenmøtet! Det blir enkel servering.

Nina Berg er Cand. Polit. i Sammenliknende politikk. Hun har jobbet som konsulent i Arbeidsmiljøsenteret i 30 år og som arbeidslivsforsker før det. Hun er en svært erfaren konsulent med god kjennskap til norsk arbeidsliv, både offentlig og privat.

Musikalsk innslag fra Oda Berglien

Oda Berglien

Kvinnearbeidshelseutvalget levert sin rapport i april 2025, og peker på viktige utfordringer og tiltak knyttet til kvinners helse i arbeidslivet. Rapporten belyser blant annet sammenhengen mellom kjønn, yrke, belastning og sykefravær, og foreslår grep for å sikre bedre tilrettelegging, forebygging og oppfølging.

Nina Tangnæs Grønvold er tidligere leder av Kvinnearbeidshelseutvalget, og vil i dette innlegget gi et innblikk i hovedfunnene og hva som skal til for et mer inkluderende og helsefremmende arbeidsliv for kvinner.

Nina Tangnæs Grønvold

Det snakkes mye om den kommende generasjon Z, som nå trer inn i arbeidslivet. Gen Z blir beskrevet som opptatt av personlig utvikling, de trenger fleksibilitet og balanse- og de er ikke særlig villige til å gjøre noe ekstra på arbeidsplassen etter arbeidstiden er over!   I tilegg er de mer opptatt av bedriftens verdier og bærekraftige løsninger, hvor de stiller krav til at arbeidsgivere må ta tydelige standpunkt i slike spørsmål. Dessuten har de høye forventninger, både til ledelsen, arbeidsplassen og seg selv.  Men er det slik?  Vil da den norske arbeidsmodellen klare å ta imot denne nye generasjonen?

Vi tar praten sammen med kunnskapsrike og dagsaktuelle foredragsholdere, og stiller spørsmålene om hva vi kan bidra med i fremtiden for å skape gode arbeidsplasser- både for unge og for erfarne arbeidstakere!  

Elin Ørjasæter er en kjent og populær forfatter, foredragsholder og samfunnsdebattant. Hun har stadig tydelige innspill om arbeidsliv, medier og politikk i debatter i radio/TV. Seniorkonsulent i Arbeidsmiljøsenteret, Hanne Rovik inviterer til samtale om generasjon Z.

Hanne Rovik jobber som seniorkonsulent i Arbeidsmiljøet, og har et brennende engasjement for ungdom og unge voksne i arbeidslivet. Hanne har tidligere jobbet i over 20 år innen det sosialfaglige feltet, blant annet med ungdom og unge voksne som har falt ut av arbeidslivet. Hanne har tidligere etablert, ledet og forankret et prosjekt som bidro til å knytte unge voksne til arbeidslivet, med stor suksess. Som seniorkonsulent i Arbeidsmiljøsenteret er Hanne opptatt av å jobbe med de psykososiale faktorene i arbeidslivet, og særlig hvordan bedrifter kan jobbe godt for at nye og eldre generasjoner skal ha et trygt og godt arbeidsmiljø sammen.

Foto Elin: Anders Nilsen

Vi står i en tid preget av uro og raske samfunnsendringer. Det påvirker også arbeidslivet – og stiller nye krav til både beredskap og arbeidsmiljø. 

Som nasjonal beredskapsaktør er DSB opptatt av at det systematiske arbeidsmiljøarbeidet, vernetjenesten og partssamarbeidet ikke svekkes i urolige tider. Tvert imot – dette er bærebjelker for trygge og bærekraftige arbeidsplasser, og en viktig del av samfunnssikkerheten. 

I dette foredraget inviteres deltagerne til innsikt som styrker både arbeidslivet og beredskapen i tiden fremover.  

Hans-Petter Nygård-Hansen vil i dette innlegget utfordre oss til å reflektere over hvordan vi best kan utnytte teknologi til å styrke, snarere enn svekke, vår menneskelighet og vårt arbeidsliv – og derav bygge et bedre arbeidsmiljø og en bedre fremtid for oss alle.  

Med en unik kombinasjon av faglig tyngde, engasjerende formidling og praktisk relevans, vil dette innlegget treffe både hjertet og hodet.

Hans-Petter Nygård-Hansen

  • Status på verneombudenes rolle i norsk arbeidsliv
  • Erfaring fra leder med tett samarbeid med VO
  • Hvordan kan verneombudet arbeide for mer nærvær og mindre fravær på arbeidsplassen?

Foredragsholdere publiseres fortløpende.

  • Hovedverneombudets behov
  • Hva sier forskningen om VOs behov for kompetanse?
  • Kompetanse om Arbeidsmiljøarbeidet

§ 6-2 (f) i arbeidsmiljøloven slår fast at verneombudet skal følge med på at virksomheten ivaretar kravene til det psykososiale arbeidsmiljøet. Men hva betyr det i praksis? Innlegget vil belyse hvilken kunnskap og opplæring verneombud trenger for å forstå, vurdere og handle i saker som handler om blant annet samarbeid, organisering, trivsel og relasjoner. Hvordan kan opplæringen styrkes for å gjøre verneombudet tryggere i denne delen av rollen? 

Av Håkon A. Johannessen fra STAMI.

Håkon A. Johannessen

Klimakrise. Naturkrise. Plastkrise. Gaza. Ukraina. Kongo. Sudan. Trump. Putin. Netanyahu. Det er nok av grunner til å miste troen på framtiden. Men sannheten er at det går veldig mye bedre enn folk tror på mange områder – både globalt og her hjemme.  

Med dette avsluttende innlegget fra Petter Gulli er målet å gi dere håp, fremtidstro, pågangsmot og lyst til å bli med å skape både en fantastisk arbeidshverdag og fremtid for alle! 

Petter Gulli 

Endringer kan forekomme.

I pausene kan du nettverke med andre deltakere og få med deg nytt og nyttig fra utstillerne mens du tar en kaffekopp. Er din bedrift interessert i å ha stand på Arbeidsmiljødagene? Ta kontakt med Erik Paulsen på erik@arbeidsmiljo.no

Scroll til toppen