«Usynlig» støvsuging av operaen

(2008)
Mikrostøv og dårlig luft skal ikke plage ansatte eller publikum i Norges nye praktbygg. Det sørger et ”usynlig” sentralstøvsugeranlegg for.

Det nyåpnede operahuset (bildet) er et arkitektonisk praktbygg og en positiv markør for Norge som kulturnasjon. Det skulle bare mangle om ikke også innemiljøet var godt ivaretatt.

– Mange glemmer at moderne og enkelt renhold er blant de mest avgjørende faktorene for godt innemiljø, sier salgs- og markedssjef  Jan I. Gabor i firmaet Beam Östberg AS.

– Det er viktig både for personalets helse og trivsel. Av den grunn er dårlig innemiljø på jobben generelt dårlig økonomi for arbeidsgiveren. I Operaen er det jo dessuten et stort publikum å ta vare på, fortsetter han.

Derfor er det bygget inn et ”usynlig” sentralstøvsugeranlegg i operabyggets rørganger. Sentralstøvsugeren er praktisk og effektiv fordi man slipper å bære og dra rundt på en maskin med tilhørende ledning. Den er en sann lise for de mange som er plaget av astma og støvallergi, og anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund.

Personvern og cookies