Ta HMS på alvor – bli medlem hos Arbeidsmiljøsenteret

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er viktig i alle bedrifter og i alle bransjer. Som arbeidsgiver, leder, hovedverneombud eller verneombud er det viktig at du viser de ansatte hvordan HMS-arbeidet tas alvorlig i nettopp deres bedrift. Ved å bli medlem hos Arbeidsmiljøsenteret gir du et tydelig signal til dine ansatte om at HMS-arbeidet i deres bedrift ikke er et skippertak, men et systematisk og grundig arbeid.

Er du interessert i et medlemskap hos oss? Ta kontakt med oss her for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med HMS-arbeidet.

Fordeler, råd og veiledning

Som medlem hos oss får du tilgang til nyttig informasjon, råd og veiledning, samt en rekke andre fordeler. Vi hjelper deg med å skape et godt arbeidsmiljø i din bedrift, tilrettelegger for at dere skal kunne opprettholde gode rutiner og ha et etablert system for HMS-arbeidet.

Våre medlemsfordeler

Som medlem hos oss får du en rekke fordeler. Her finner du en oversikt fordelene vi tilbyr våre medlemmer:

  • tilbud om to timer med gratis HMS-rådgivning i året
  • rimeligere deltakeravgift på våre kurs (redusert med 10 %)
  • redusert pris på kartlegging av arbeidsmiljøet
  • redusert pris på Arbeidsmiljøkongressen, Arbeidsmiljødagene og andre konferanser i regi av Arbeidsmiljøsenteret
  • 10 % rabatt på alle produkter i HMS-butikken

Hvem har ansvar for HMS-arbeidet?

Som daglig leder og arbeidsgiver har du det overordnede ansvaret for helse, miljø og sikkerhet i din bedrift. Det betyr imidlertid ikke at andre ledere, eksempelvis avdelingsledere og mellomledere, ikke også delvis har et ansvar. Dersom toppleder ikke har tilrettelagt for at du som mellomleder får ivaretatt HMS-ansvaret ditt, er du selv ansvarlig for å si ifra om dette og sørge for at du kan fullbyrde ditt ansvar.

For å sikre nettopp dette, bør din bedrift være medlem hos Arbeidsmiljøsenteret. Vi hjelper deg med å sette HMS-arbeidet i et system med langsiktige perspektiver.

Det er til syvende og sist daglig leder som har ansvar for HMS-arbeidet. Les mer om hvordan dette ansvaret skal ivaretas her.

Kontakt oss gjerne

Hvis du har spørsmål til oss, medlemskapet vårt, våre kurs eller annet, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Les gjerne også mer om kursene vi tilbyr alle våre medlemmer og ikke-medlemmer. I kursene får du nyttig og relevant informasjon som gjør deg til en bedre leder eller arbeidsgiver, sikrer at du føler deg trygg i rollen som verneombud og mye annet. Se en oversikt over alle kursene vi tilbyr her. Vi kan også holde tilpassede kurs internt i din bedrift. Nå oss på e-post kurs@arbeidsmiljo.no for mer informasjon og et tilbud.

Personvern og cookies