Stjernelag til Arbeidsmiljøkongressen

Tekst: Turid Børtnes (2009)
Vil du være sikker på å få med deg en prat i sofakroken mellom Kåre Willoch og Yngve Hågensen, må du sette av datoene 20. til 22. oktober 2010, da arrangeres Arbeidsmiljøkongressen i Bergen.
Programmet for Arbeidsmiljøkongressen 2010 begynner å ta form. Det blir en spennende kongress med mange kjente navn, i tillegg til tidligere statsminister Kåre Willoch og LO-leder Yngve Hågensen, har blant annet Åslaug Haga, Aftenposten-redaktør Hilde Haugsgjerd, UNIO-leder Anders Folkestad og professor Hans Petter Graver sagt ja til å delta.

Meningsfylt

Hågensen og Willoch har fått i oppdrag å snakke om dagens og fremtidens utfordringer i arbeidslivet. De to nestorene i norsk arbeidsliv og politikk kommer sikkert også til å gi noen tilbakeblikk på aktuelle problemstillinger fra den tiden de selv satt ved roret i norsk samfunnsliv. Dette blir ingen tradisjonell paneldebatt, men en samtale mellom to personer som har noe meningsfylt å fortelle om arbeidslivet i en samfunnsmessig ramme. Tidligere statsråd og partileder Åslaug Haga skal holde foredrag om arbeidsliv, klima og bærekraftig utvikling. Haga er blant annet kjent for sitt engasjement i Norsk Industri der dette er viktige og sentrale arbeidsoppgaver. Arbeidsmiljøkongressen er det største HMS-arrangementet i Norden og holdes annet hvert år i Grieghallen i Bergen. Den har de siste årene samlet mellom 850 og 950 deltakere.
Les mer på: www.arbeidsmiljo.no

Personvern og cookies