Rekordresultat for ICM

ICM leverer rekordresultater i 2005. Med 110 millioner kroner i omsetning og omkring syv millioner kroner i overskudd er de nå en klar nummer to i HMS-bransjen i Norge etter Wenaas. Og administrerende direktør, Jørn Thomassen, forventer enda bedre resultater i år. – Vi har allerede inngått fire-fem nye, store kontrakter. Blant annet en med Mesta på ti millioner kroner i året. Så vi forventer en omsetning på 130-140 millioner kroner i 2006. De gode resultatene fører også til vekst i selskapet. Det er allerede åpnet en ny avdeling i Bergen med fire ansatte, ICMS femte avdeling i Norge. I begynnelsen av februar flytter sentrallageret til Åndalsnes, og i det tidligere lageret på Lillestrøm åpner Norges desidert største senter for HMS, på over 1000 kvadratmeter, i slutten av februar. – Resultatene har gått jevnt opp i alle de 17 årene vi har vært i bransjen og vi har hele tiden en tilvekst i antall forhandlere. Så de gode resultatene skyldes ikke bare nye, store kontrakter, sier Thomassen. Han regner med minst ti nyansettelser i løpet av 2006.
BHMS nye på nett Bransjeforeningen for HMS har fått nye og mer oppdaterte hjemmesider. Du finner deres nye nettsted her: http://www.bhms.no/

Idébanken på flyttefot
Idébanken – inkluderende arbeidsliv har nå flyttet fra Statens arbeidsmiljøinstitutt på Majorstuen til Rikstrygdeverket i Sannergata 2. Du kan nå sekretariatsleder Steinar Aasnæss på: 22 92 71 48 og rådgiver Berit Bakken på: 22 92 71 01. Følg med på Idébankens nettsider: www.idebanken.org

Innherred HMS vokser
Bedriftshelsetjenesten Innherred HMS har overtatt konkurrenten Arbeid & Helse Nord-Trøndelag og blir dermed fylkets største bedriftshelsetjeneste. Innherred HMS vil nå ha omkring 300 virksomheter med rundt 8.000 ansatte i kundeporteføljen og 22 ansatte, deriblant sykepleiere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, organisasjonsrådgivere, sosionomer, yrkeshygieniker og bedriftsleger. Hovedkontoret forblir i Verdal. De vil også ha kontorer i Levanger og Steinkjer.

Medi 3 åpner i Ulsteinvik
1. januar åpnet Medi 3 egen avdeling for bedriftshelsetjeneste i Ulsteinvik. Medi 3 er det største private medisinske senteret på Nordvestlandet og har allerede avdelinger i både Molde og Ålesund. I dag er omkring 8.000 medlemmer tilknyttet Medi 3 Bedriftshelsetjeneste. I utgangspunktet vil to personer være stasjonert på kontoret i Ulsteinvik, men Medi 3 planlegger å utvide kapasiteten utover året.

Fristads Norge satser østover
Fristads Norge, som produserer og selger arbeidstøy og vernefottøy, har ansatt to nye salgskonsulenter, Sigurd Grøv Skramset og Pål Einar Fevang. De skal primært jobbe mot markedet på Sør- og Østlandet. – Det har vært litt tungvint å betjene dette markedet fra Sunnmøre, hvor vi holder til, sier daglig leder Jostein Strand. Nå får firmaet for første gang et eget salgsteam lokalisert utenfor Sunnmøre. Strand forventer en betydelig økning i salget her, spesielt av vernefottøy.

Elmia Arbetsmiljö i mai
En av Nordens største HMS-messer, Elmia Arbetsmiljö 2006, arrangeres i Jönköping 9.-11. mai. Forrige messe i 2004 hadde omkring 400 utstillere og over 10.000 besøkende. Det blir både HMS-utstilling og seminarer om arbeidsmiljø og helse. I år har de satt et særlig fokus på arbeidsmiljøet i skolen.

HMS-faglig forum i Ålesund
Årsmøtet i HMS-faglig forum går av stabelen i Ålesund den 28. mars. Det blir deretter årskonferanse i samme by de to neste dagene.

Ny formann i Bilbao
Svensken Bertil Remaeus er valgt til ny formann for det europeiske arbeidsmiljøorganet i Bilbao. Han tar over etter Luis Lopes fra Portugal. Remaeus var også formann i 2002. Arbeidsmiljøorganet ble opprettet i 1996 og skal innsamle, analysere og formidle arbeidsmiljørelatert informasjon. Arbeidsmiljø nr. 1- 2005

Personvern og cookies