Ny journalist i Arbeidsmiljø

Tekst: Grethe Ettung (2010)
Mats Løvstad (25) er ny journalist i tidsskriftet Arbeidsmiljø.
Som historiestudent ved NTNU i Trondheim begynte Mats som aktiv medarbeider i studentradioen. Radiojobbingen ga mersmak, og resulterte i journalist-studier ved Høgskolen i Volda. Med en bachelorgrad i journalistikk i lomma har Mats rukket å tilegne seg arbeidserfaring fra lokalavisa Kragerø Blad i hjemkommunen, og fra Røyken og Hurums Avis samt Dagsavisen. Som den filmentusiasten han er, har han også arbeidet som logger og klippassistent i Strix Televisjon.
Fra og med medio februar har Arbeidsmiljøsenteret vært Mats` nye arbeidsplass.
Han beskriver seg selv som nyhets- og samfunnsinteressert, og er opptatt av kritikkverdige forhold innen helse og miljø.
– Arbeidsmiljø innen ulike sektorer er et saksområde som interesserer meg, og som jeg også har jobbet en del med. Det er mange aktuelle tema jeg ønsker å se nærmere på, som for eksempel sosial dumping.
Når han ikke jobber, liker Mats å reise, og han lar seg fascinere av blant annet storbyer som Tokyo og Rio de Janeiro.
– Vil du oppleve noe annerledes og helst spesielt, så dra til Tokyo, oppfordrer han.
Ellers står musikk høyt på dagsordenen. Når det gjelder film og bøker er han nærmest altetende, det samme gjelder sport.
– Vil ikke påstå at jeg er sportsidiot, men jeg har rimelig god oversikt, hevder Mats, som har planer om å ta fram fotball- støvlene igjen.
De har støvet ned lenge nok.
Personvern og cookies