Nordens viktigste HMS-begivenhet

(2005)
I 2006 fyller Arbeidsmiljøsenteret 70 år, og begivenheten vil bli markert med en faglig spennende Arbeidsmiljøkongress i Bergen. Finn fram kalenderen og sett av dagene fra 27.-29. september i 2006.
Arbeidsmiljøkongressen skal gjennomføres for 42. gang, og i 2006 er det igjen Grieghallen i Bergen som er møtested for alle som ønsker en solid dose faglig påfyll. Programkomiteen er i ferd med å sy sammen et spennende program, som veksler mellom fysiske og psykiske arbeidsmiljøspørsmål. Arbeidsmiljøsenteret byr på tre dager med faglige innspill, erfaringskaféer og mulighet for å dele kunnskap og tanker med over 30 bidragsytere og flere hundre deltakere fra hele landet. I tillegg blir det ulike former for kulturinnslag.
Arbeidsmiljøsenteret fyller 70 år
– Ambisjonen er å lage et program der alle som er opptatt av HMS vil finne noe av interesse, uten at det går på bekostning av muligheten til refleksjon og fordypning, sier Arbeidsmiljøsenterets direktør, Paul Norberg. På kongressens første dag vil sentrale aktører innen politikk og arbeidsliv holde foredrag om tilstanden i norsk arbeidsliv. Arbeidsmiljøsenterets jubileum i 2006 vil bli markert med et faglig program i toppklasse, underholdningsartister fra landets øverste hylle og en spennende festmiddag. Ved siden av HMS- og vernepersonell, bør toppledere i næringslivet kjenne sin besøkelsestid. Hele programmet vil være ferdig rett før jul. Arbeidsmiljøsenterets nettsider – www.arbeidsmiljo.no – vil bli fortløpende oppdatert fram til neste års arrangement, og alle som er gode til å planlegge, kan allerede nå melde seg på kongressen ved å kontakte Eva Vandeskog på telefon: 55 30 90 30 eller e-post: kurs@arbeidsmiljo.no
Personvern og cookies