Nettbutikken er åpen

Tekst: Turid Børtnes (2003)
Arbeidsmiljøsenterets skiltavdeling og forlag har åpnet butikk på nettet. Etter en prøveperiode i sommer, er nettbutikken nå i full drift. – Vareutvalget er blitt komplettert etter hvert, etter 1. september skal butikken være fullassortert, sier en fornøyd forlagssjef Gunnar Totland.
Totland forteller at utvalget i butikken vil bli utvidet etter hvert. Det er meningen at det til slutt skal bli mer omfattende enn det som vises i avdelingens store skilt- og produktkatalog. I tillegg vil det også komme gode tilbud på nettet, så det vil lønne seg å følge med i tiden fremover.

– Enkel å bruke
– Prøveperioden har vist at det er behov for en nettbutikk på dette området, sier Totland. Omsetningen er upåklagelig. Varespekteret spenner fra lysarmatur, førstehjelpsutstyr og skilt til bøker og en lang rekke andre artikler på helse-, miljø- og sikkerhetsområdet. – Det er veldig enkelt å bestille varer over nettet, kundene kan enten logge seg inn på www.arbeidsmiljo.no eller www.hms-butikken.no. Der ligger alle nødvendige instruksjoner for nye og gamle kunder, men er det likevel noe du lurer på, så bare ring, oppfordrer Totland. Han er også glad for forslag om andre produkter som bør tas inn i butikken. Foreløpig leveres alle varene med regning på vanlig måte. På litt lengere sikt vil avdelingen vurdere å legge inn mulighet for å betale direkte med kredittkort. Fordi nettbutikken er i en startfase, sendes alle varer ut portofritt og uten gebyrer til 1. oktober.

Personvern og cookies