Nasjonal konferanse mot mobbing

(2007)

Arbeidstilsynets prosjekt «Jobbing uten mobbing» skal arrangere en nasjonal konferanse 14. og 15. november i år. Konfe­ransen vil markere at arbeidet mot mobbing skal intensiveres i både private og offentlige virksomheter over hele landet.  

Arbeidstilsynet og Arbeidsmiljøsenteret skal samarbeide om gjennomføring av den nasjonale konferansen. Prosjektet «Jobbing uten mobbing» er arrangør, mens Arbeidsmiljøsenteret skal bidra med sin faglige kompetanse når det gjelder å avvikle store arbeidsmiljøkonferanser. Sted: Thon Hotel Oslofjord i Sandvika (Bærum).

Regner med mange toppledere
– Vi har et nært og godt forhold til Arbeidstilsynet, og det skal bli spennende å gjennomføre et så stort prosjekt sammen med dem, sier direktør Paul Norberg i Arbeidsmiljøsenteret. – Jeg regner med stor interesse både blant toppledere, personal­ansvarlige, HMS- og verneledere, verneombud og tillitsvalgte i alle typer virksomheter. Forebygging av mobbing er av stor betydning for å skape et godt arbeidsmiljø; uansett virksomhetens størrelse, og på konferansen i november vil deltak­erne få mye verdifull kunnskap om hvordan det er mulig å skape en kultur som hindrer mobbing. Programmet blir ferdig i mai, men det er all grunn til å sette av de to datoene i november allerede nå, sier Norberg.

Meld deg på
«Jobbing uten mobbing» er en satsing i tilknytning til Avtalen om et inkluderende arbeidsliv, i regi av Arbeidstilsynet. Prosjektleder er Annik Apall Austad, som til daglig jobber i Arbeidstilsynet Østfold og Akershus. Programmet vil bli lagt ut på Arbeidsmiljøsenterets og Arbeidstilsynets nettsider så snart det er ferdig i mai måned. Da vil også deltakeravgiften være avklart. Men det er allerede nå mulig å melde seg på konferansen med e-post til: kurs@arbeidsmiljo.no 

Personvern og cookies