Meld deg på Arbeidsmiljøkongressen

Tekst: Mats Løvstad (2010)

Alle som ønsker å få et bredt innblikk i den mangfoldige arbeidslivsdebatten i Norge, må ta turen til årets arbeidsmiljøkongress i Bergen. Arbeidsminister Hanne Bjurstrøm (bildet) er en av foredragsholderne.

Direktør i Arbeidsmiljøsenteret, Paul Norberg, har allerede begynt å glede seg til den årlige Arbeidsmiljøkongressen, og oppfordrer alle som er opptatte av HMS-spørsmål om å melde seg på.

– Sett av datoene 20.-22. oktober. Da vil Grieghallen fylles opp av deltakere fra hele landet, pluss en del fra våre nordiske naboland. Her vil folk som daglig jobber med HMS-spørsmål møtes for å lytte til, og debattere med, dyktige foredragsholdere, poengterer Norberg.
Arbeidsminister Hanne Bjurstrøm kommer, og vil forhåpentligvis lette litt på sløret når det gjelder regjeringens visjoner for utviklingen i arbeidslivet. Veteranene Kåre Willoch og Yngve Hågensen vil samtale om fremtidens arbeidslivsutfordringer.
Psykolog Arnstein Mykletun, som ledet regjeringens ekspertutvalg som ga grunnlag for den nye IA-avtalen, kommer.
Åslaug Haga vil stille spørsmål om arbeidslivets samfunnsansvar for klimautviklingen.
På Arbeidsmiljøkongressen vil politikere, næringslivsledere, tillitsvalgte, verneombud, arbeidslivsforskere, mediefolk og tidligere arbeidsmiljøprisvinnere stå fram som bidragsytere i det som kommer til å være Nordens desidert største HMS-arrangement i 2010.
– Det blir tett mellom høydepunktene, lover Norberg.

Hele programmet til Arbeidsmiljøkongressen kan du lese her
Det er betydelig rabatt ved påmelding før 1. mai, og påmeldingsskjema finner du her

Personvern og cookies