Mange nyheter fra HMS-butikken

Tekst:  Turid Børtnes (2008)
Arbeidsmiljøsenterets HMS-butikk har et rikholdig utvalg av arbeidslivslitteratur i tillegg til øvrige produkter. Nå kan de friste med en rekke nye spennende boktitler.
Høstens nye bøker på området, samt en del av de gamle, er presentert i en liten brosjyre: Aktuell HMS-litteratur. Alle bøkene kan bestilles direkte på nett, per telefon eller ved å bruke talongen på brosjyren. Blant aktuelle titler kan nevnes Håndtering av konflikter og trakassering i arbeidslivet, skrevet av Ståle Einarsen, professor i psykologi og jurist Harald Pedersen. Dette er en bok som gir arbeidsgivere, personalmedarbeidere, BHT, tillitsvalgte og arbeidstakere viktig kunnskap på fagfeltet. Boken Verneombudet, skrevet av Ebba Wergeland og Paul Norberg kommer i 2. utgave.
Boken er blitt en bestselger på sitt område og er nå oppdatert med omtale av blant annet nye lovbestemmelser om varsling, ytringsklima og kontroll med kjemikalier. Elin Ørjasæter har skrevet Lederboka
– Hodejegerens beste tips, om hvordan ble en bedre leder. Boken handler om lederskap på norsk og har eksempler både fra småbedrifter, kommunesektoren og styrerommene i børsnoterte selskaper. Vi må heller ikke glemme Sekstimars­dagen av Magnhild Folkvord og Ebba Wergeland, den er omtalt et annet  sted i denne utgaven av Arbeidsmiljø.
Personvern og cookies