Konferanse med Ben Furman

(2011)
Møt den kreative, dyktige og humoristiske arbeidsmiljøguruen Ben Furman på Arbeidsmiljøsenterets dagskonferanse i Oslo Kongressenter tirsdag 27. september i år.
Ben Furman er kjent fra finsk TV hvor han har hatt et ukentlig «psykologisk talkshow». Han har også skrevet en rekke bøker, blant annet: «Løsningssnack» og «Skap deg en bedre arbeidsplass» og «Det er aldri for sent å få en lykkelig barndom».

For noen år siden gjorde han stor suksess på Arbeidsmiljøkongressen i Bergen, og nå har du sjansen til å treffe han igjen. Denne gangen får du gleden av å høre Bens tanker om hvordan man kan jobbe med løsninger ved å gripe fatt i den positive energien som finnes på enhver arbeidsplass, også der forholdene virker fastlåste og vanskelige.

På konferansen vil Furman blant annet prate om COOPERATION, et treningsprogram som lærer bort grunnleggende, løsningsfokuserte prinsipper. Vi kan love deg en morsom, spennende og nyttig dag sammen med Ben Furman, som vil vise hvordan vi kan jobbe med Verdsetting, Omtanke, Humor og Mestring.

Dr. Ben gir oss medisin mot utbrenthet. Velkommen til konferanse og workshop!

Klikk her for å komme til påmeldingssiden!

Personvern og cookies