– Kom til Trondheim i mai

Tekst: Grethe Ettung (2009)
– Årets flotteste arbeids­miljø­seminar arrangeres i Trondheim 12. – 13. mai. Og det er allerede påmeldt flere deltakere enn på den tilsvarende konferansen for to år siden. Men det er fortsatt mulig å melde seg på, sier opplæringsleder Petter Wild­hagen i Arbeids­miljø­senteret.

– Vi ser fram til en spennende samtale mellom de to politiske veteran­ene Berit Ås og Astrid Nøklebye Heiberg, sier Petter Wild­hagen.

Hersketeknikker
På agendaen står temaet «Gamle hersketeknikker blir som nye». Petter Nome, mest kjent som programleder i NRK, skal fungere som møteleder.

– Blir vi hersketeknikkene bevisste, kan de også motarbeides. Det sa sosialpsykolog Berit Ås, «hersketeknikkenes mor», om begrepet hun gjorde kjent for mer enn 30 år siden. Og teknikkene har verken forsvunnet ut av vokabularet vårt eller fra samfunnet rundt oss. De har tvert imot ynglet.

Astrid Nøklebye Heiberg har, i likhet med Ås, sterke meninger om det meste.    Hun er kjent som lege, psykiater, professor i psykiatri, Høyre-politiker, statsråd, president i Norges Røde Kors og i Røde Kors internasjonalt. I 2007 ga hun ut boka Endring og undring, Jakten på alderdommen, som preges av hennes klare synspunkter, engasjement og underfundige humor.

Les hele programmet for Arbeidsmiljø­dagene på:
www.arbeidsmiljo.no

 

Sang og humor
Ingen lever av fagkunnskap alene; derfor bestreber vi oss på å lage et program som forener det faglige med det kulturelle. Det blir en herlig kombinasjon av god musikk og humoristiske innslag. Espen Beranek Holm og Else Michelet vil kåsere. Det blir heftig sang og musikk fra operaens og musikalenes verden med sangeren Mai-Britt Wagnild og trekkspillverdensmester Øivind Farmen.
Deltakerne får en opplevelseskveld på Kvilhaugen Gård; blant annet med musikalske innslag av Vømlingan, et ekte trønderorkester som spiller kjent og kjær Vømmølmusikk.


DELTAKERAVGIFT
Medlemmer i Arbeidsmiljøsenteret: kr. 5.200,-
Ikke-medlemmer:                            kr. 5.900,-.

Hjertelig velkommen til Arbeidsmiljødagene i Trondheim 12.-13. mai

Personvern og cookies