Hvem får Arbeidsmiljøprisen 2011?

(2011)
I fjor var LO-veteran Bjørn Erikson den ene av to vinnere av Den norske arbeidsmiljøprisen.

Den andre var Deichmanske bibliotek, avdeling Holmlia. Blant mange gode kandidater ble det bestemt at både Bjørn Erikson og det Deichmanske bibliotek, Holmlia skulle hedres.

– I år vil Arbeidsmiljøprisen bli delt ut på Arbeidsmiljødagene i Trondheim 24. mai, og dermed blir det en tidlig frist for å fremme kandidater.  Vi har fått inn flere gode forslag, men vi ønsker flere, sier direktør Paul Norberg i Arbeidsmiljøsenteret.
Prisen kan tildeles både bedrifter, organisasjoner, offentlige instanser eller institusjoner, offentlige virksomheter og enkeltpersoner. De siste årene har det vært stor medieoppmerksomhet om tildelingen av den prestisjefylte prisen. – Det er viktig at mange engasjerer seg i oppgaven med å skaffe fram potensielle vinnere. Vi har sett at diskusjoner på arbeidsplassene for å finne fram til kandidater ofte gir et positivt løft for bedring av arbeidsmiljøet. Det er en seier bare å bli foreslått som kandidat til Den norske arbeidsmiljøprisen, sier Norberg.
Prisen skal være en påskjønnelse for systematisk og målrettet innsats for å utvikle og forbedre arbeidsmiljøet. Det legges vekt på at resultatene og erfaringene som vinneren har gjort, er av allmenn interesse og kan videreformidles til andre.

Fristen for å sende inn forslag er 29.april, og kriterier og skjema for å gjøre det finner du HER. Alternativt kan forslag til kandidater også sendes til direktør Paul Norberg på paul@arbeidsmiljo.no.

Personvern og cookies