Hva skjer i servicenæringen?

Tekst: Grethe Ettung (2009)
Jon Morten Melhus er en av foredragsholderne på Bransjedagen 2009 til Høgskolen i Akershus torsdag 5. februar. Hvordan påvirker finanskrisen servicebransjen?
Dette er tema når Høgskolen i Akershus (HiAK) inviterer interesserte til Bransjedagen 2009 om drifts- og serviceledelse.

Bro mot næringslivet
Høgskolen i Akershus er eneste utdanningsinstitusjon i Norge som tilbyr lederutdanningene; Bachelor i husøkonomi og serviceledelse (Facility and Service Management) og Bachelor i kostøkonomi, ernæring og ledelse (Food and Catering Management). Avgangsstudentene ønsker å bygge bro mot næringslivet, offentlig forvaltning og ideelle organisasjoner, og arrangerer derfor Bransjedagen 2009.

Latter og begeistring
Jon Morten Melhus fra Melhus Communication AS vil fortelle om hvordan ledere kan bruke inspirasjon, latter og begeistring som ledelsesverktøy. Tove Steinbo vil fortelle om hvordan farger kan fremme kreativitet, trivsel og ytelse på arbeidsplassen. Geir Aarseth, direktør for kompetanseutvikling i Orkla ASA, vil snakke om bedriftskultur og kompetansekraft. Petter Furulund, administrerende direktør i NHO Service skal foredra om innovasjon i servicenæringene. Førsteamanuensis Knut Boge vil fortelle om hvordan HiAk arbeider for å videreutvikle utdanningene i drifts- og serviceledelse. Etter det faglige programmet blir det ”speed-dating”, der virksomheter som melder seg på får anledning til å snakke med avgangsstudentene.

Les mer på: www.hiak.no

Personvern og cookies