Heiberg, Pettersen og Bergestuen

(2011)

Trekløveret setter hverandre stevne på Arbeidsmiljødagene i Trondheim.

Det er kommunikasjonsdirektør Svein Tore Bergestuen i TVNorge, som skal utfordre Gerhard Heiberg og Børre Pettersen i temaet ledelse.
“Ledelse i arbeidslivet – før, nå og i fremtiden” settes på agendaen under
Abeidsmiljødagene 24. og 25.mai.

Gerhard Heiberg, kjent som industri- og idrettsleder, gjorde seg bemerket som president for de Olympiske Vinterleker på Lillehammer (LOOC) fra 1989 til 1994. Han er medlem av Den internasjonale olympiske komitè (IOC) , leder for markedskommisjonen og styremedlem i samme organisasjon fra 2003. Året etter ble Heiberg rangert som nummer 10 på en liste over verdens mektigste personer innen sport, av det uavhengige internasjonale nyhetsbrevet Sport Intern.

Børre Pettersen er spesialrådgiver i LO, og har lang fartstid som spesialist på tolkning og bruk av arbeidsmiljøloven. Kommentarutgavene til arbeidsmiljølovene av 1977 og 2005 er Pettersens verk.
Pettersen ble nylig tildelt Ildsjelprisen 2011 på Samarbeid mot svart økonomis årskonferanse. Han er LOs representant i det sentrale Samarbeid mot svart økonomi.

Svein Tore Bergestuen har en lang karriere som journalist og programleder bak seg. Bergestuen startet som reporter i TV 2 i 1995, og har siden ledet diverse aktualitetsprogrammer i radio og TV, arbeidet  et år i Amnesty International Norge og vært informasjonsrådgiver i Geelmuyden-Kiese.

Så gjenstår det å se om Bergestuen greier å styre Pettersen og Heiberg gjennom ledelsesbegrepets irrganger.

 

Program og påmeldingsskjema til Arbeidsmiljødagene, finner du her

Personvern og cookies