Din beste arbeidsdag

(2009)

Mette Børing, hovedverneombud, Universitetet i Oslo:

– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut?
– Min beste arbeidsdag inneholder mange møter med verneombudene ved Universitetet i Oslo hvor de forteller at de blir tatt på alvor og er med i alle fora hvor arbeidsmiljø diskuteres.

– Hva gjør deg mest glad på jobben?
– Når jeg får tilbakemeldinger fra verneombudene om at de synes jeg gjør en god jobb. Det er særlig viktig når det blåser rundt meg.

-Hva kan gjøre deg sint?
– Jeg blir fryktelig provosert når jeg møter ledere som kommer med flåsete tilbakemeldinger, eller benekter det når jeg tar kontakt med dem etter henvendelser fra ansatte om at det forekommer mobbing eller trakassering på arbeidsplassen deres. Jeg skal bli møtt med en takk for at jeg melder det inn. Det aller beste er hvis det er lokalt verneombud som tar tak i saken, men det hender at disse klagene lander hos meg.

– Hva vil du helst ha endret ved jobben din?
– Akkurat nå synes jeg at jeg har verdens beste jobb. Jeg gleder meg til å gå på jobben hver morgen. Det er jo et privilegium.

Personvern og cookies