Din beste arbeidsdag

(2010)
Leder i Høyre, Erna Solberg
– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut?
– Min beste arbeidsdag har jeg når jeg føler vi har bidratt til å gjøre noe med mangler i samfunnet. Det kan for eksempel være det å besøke et sykehjem hvor vi får gode innspill til nye politiske grep som kan tas for å legge til rette for at kvaliteten på tjenestene kan bedres. Noe av det mest inspirerende ved å være politiker er å møte mange forskjellige mennesker i hele landet. Det er på den måten den beste politikken skapes.
– Hva gjør deg mest glad på jobben?
– Mest glad blir jeg når stortingskolleger i Høyres Stortingsgruppe kommer med nye gode politiske forslag. Det skjer stadig vekk. Jeg blir også glad når kolleger stikker innom for å diskutere problemstillinger. Da føler jeg at jeg er del av et lag, og at jeg har med spillere som jeg er til nytte for og som gir meg en god trygghet.
– Hva kan gjøre deg sint?
– Det er ikke ofte jeg er sint, men hvis jeg blir det varer det kun i 30 sekunder.
– Hva vil du helst ha endret ved jobben din?
– Som politiker er man avhengig av å ha god oversikt over dagens arbeidsoppgaver. Jeg må derfor ganske tidlig opp hver dag. For en som liker å sove om morgenen, kan det være tungt.
Personvern og cookies