Din beste arbeidsdag

(2005)

Professor i sosialmedisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Steinar Westin

– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? – Kanskje de dagene jeg virkelig får det til med studentene og jeg kjenner at entusiasmen brer seg. Det liker jeg godt.

– Har du opplevd den ennå? – Ja, det vil jeg nesten tro. Men «the sky is the limit».

– Hva gjør deg mest glad på jobben? – Når vi lever opp til målsettingen om å være et kritisk og stimulerende læringsmiljø.

– Hva kan gjøre deg forbannet eller sint? – Dataprogram man ikke kommer seg ut av igjen.

– Hvem har du bilde av på kontoret? – Et portrett av Johan Falkberget, som var en gave min morfar fikk av Falkberget selv, siden han anmeldte hans første bok. Jeg har også en akvarell av sardinfabrikken på Askøy, som jeg skrev doktorgraden min om. Arbeidsmiljø nr. 8- 2005

Personvern og cookies