Din beste arbeidsdag

(2003)

Christl Kvam, leder i Akademikerne
– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? – Den begynner først med at morgenen på hjemmefronten har gått silkefint. Min beste arbeidsdag må være den dagen jeg har klart å få gjort alt jeg har satt meg som mål, samt at det har skjedd på en morsom og spennende måte. Det å sitte sammen med dyktige mennesker og finne gode løsninger og ha muligheten for å gjennomføre dem straks, er gøy.
– Har du opplevd den ennå? – Kanskje ikke akkurat som beskrevet ovenfor, men jeg har hatt elementer av det. Bare ikke alt på samme dag!
– Hva gjør deg mest glad på jobben? – Å jobbe sammen med spennende og kunnskapsrike mennesker.
– Hva kan gjøre deg forbannet eller sint? – Når folk ikke gjør sitt beste eller bruker tiden sin på å snakke om og ikke til sine arbeidskollegaer.
– Hvem har du bilde av på kontoret? – Akkurat nå har jeg kontor hjemme eller i en koffert på veg til Oslo, men på mitt siste kontor hadde jeg bilde av barna mine og mannen min. I tillegg hadde jeg kalenderen til Kvitserk – et reisebyrå med alle mine drømmeturer avbildet.
Personvern og cookies