Din beste arbeidsdag

(2006)
Gro Johnsrud Langslet, psykolog
– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? – Jeg har det veldig fleksibelt, i og med at jeg jobber for meg selv. Men jeg ville prioritert å sove lenge, så ville jeg hatt en lang og god frokost sammen med min mann, deretter ville jeg spilt piano et par timer, løpt en lang tur og til slutt forberedt neste arbeidsdag! – Hva gjør deg mest glad på jobben? – Det gleder meg når jeg merker at jeg greier å gi menneskene jeg jobber med et løft, at de øyner muligheten til å leve et godt liv. – Hva kan gjøre deg sint? – Veldig lite. Men det handler om at jeg er i en jobbsituasjon hvor jeg møter folk med holdninger preget av respekt. Treffer jeg derimot på ei løsbikkje som gjør fra seg i hagen min; da blir jeg rasende! – Hva vil du helst ha endret ved jobben din? – Godt spørsmål! I og med at jeg jobber for meg sjøl, har jeg mange ganger ønsket meg faglig inspirasjon fra folk som har noe spesielt å gi. Derfor skulle jeg gjerne ha vært en del av et faglig, kollegialt miljø med oppegående, flinke folk.

Personvern og cookies