Din beste arbeidsdag

(2003)

Ivar Leveraas, direktør i Direktoratet for arbeidstilsynet
– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? – Det er den dagen jeg kan komme godt forberedt til et møte, og der jeg ellers ser resultater av eget arbeid og av felles innsats. – Har du opplevd den ennå? – Ja, heldigvis – mange ganger (jeg har jo jobbet i nærmere 45 år!) – Hva gjør deg mest glad på jobben? – Å oppleve engasjement og innlevelse fra medarbeidere. – Hva kan gjøre deg forbannet eller sint? – Juks og fanteri, og falske argumenter. – Hvem har du bilde av på kontoret? – To av barnebarna. Desverre er bildet gammelt, og det tredje barnebarnet er ikke med på det. Men, jeg har tatt det selv og synes det er fint. Ellers har jeg et puslespill som er bilde av amerikanske bygningsarbeidere som tar lunsjpause på en stålbjelke i skyskraperhøyde.
Personvern og cookies