Din beste arbeidsdag

(2006)

TORE EUGEN KVALHEIM, LEDER AV YRKESORGANISASJONENES SENTRALFORBUND (YS)

– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut?
– Den beste arbeidsdagen min er når jeg føler meg utvilt og opplagt, og alt fungerer som det skal også på hjemmebane. Vi har to små barn på fem og syv år, og for meg er det viktig å være til stede for dem. Har jeg i tillegg en viss oversikt over alt som skal skje i løpet av arbeidsdagen, gir det meg en god følelse.

– Hva gjør deg mest glad på jobben?
– Å se at vi mestrer oppgavene våre, at arbeidsmiljøet er godt og latteren sitter løst i veggene. Det gir en god stemning.

– Hva kan gjøre deg sint?
– Jeg liker at folk er seg sjøl. Jeg er ikke noe for unnasluntring, eller at enkelte vurderer hva som passer best for dem og opptrer deretter.

– Hva vil du helst ha endret ved jobben din?
– Å få til en enda bedre flyt mellom arbeid og ­familieliv hadde vært positivt, slik at jeg blir bedre på begge arenaene.

Personvern og cookies