Din beste arbeidsdag

(2004)

Rådgiver Finn Berge Haaland, Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund
– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? – Det er en dag hvor jeg får gjort det jeg har planlagt på forhånd, da føler jeg meg ganske tilfreds. – Har du opplevd den ennå? – Ytterst sjelden. Det kommer veldig ofte noe i veien, både på jobb eller privat, men det betyr ikke at det ikke er fine dager likevel. – Hva gjør deg mest glad på jobben? – Flere ting, men særlig det at det er god stemning og godt humør i forhold til medarbeiderne mine. Gode relasjoner er viktig. – Hva kan gjøre deg forbannet eller sint? – Urettferdighet og ondskapsfull oppførsel. Når jeg skjønner at dette er bevisst, blir jeg sint. – Hvem har du bilde av på kontoret? – Sønnen min på sju år. Jeg har flere bilder av han der, også på displayet på mobiltelefonen.
Personvern og cookies