Din beste arbeidsdag

(2002)

Ann Torill Benonisen, informasjonsrådgiver i NHO 

– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? – Min beste arbeidsdag er en dag jeg «kommer i mål» med oppgaver eller prosjekter i kombinasjon med humor/fliring blant kolleger.

– Har du opplevd den ennå? – Ja heldigvis. Vi har høyt tempo og masse trivelige folk hos oss, så det er ingen sjelden opplevelse. –

Hva gjør deg mest glad på jobben? – Det er positive tilbakemeldinger fra medlemsbedriftene. Det er medlemmene som er årsak til vår eksistens, så når de opplever oss nyttige blir jeg glad. Ellers er jo godt humør veldig smittsomt og trivelig i et arbeidsmiljø.

– Hva kan gjøre deg forbannet eller sint? – Jeg liker Hanna Kvanmos motto om at du sterkt skal prioritere hva du skal ergre deg over, og er ikke så ofte sint. Men jeg har lav terskel for latskap, likegyldighet og løgn. Hisser meg nok mest opp over media.

– Hvem har du bilde av på kontoret? – Flere bilder av mine to døtre, et av mannen og Tromsø bymisjons kalender med tøffe karer.

Personvern og cookies