Din beste arbeidsdag

(2002)

Fylkesmannen i Oslo og Akershus, Hans J. Røsjorde.
– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? – Det er å oppleve en arbeidsdag som er regulert tidsmessig, det er nytt for meg som er vant til arbeidsdager til langt på kveld. I tillegg at jeg er omgitt av blide og fornøyde medarbeidere. – Har du opplevd den ennå? – Jeg har hatt mange slike dager. – Hva gjør deg mest glad på jobben? – At jeg ser fremdrift i det arbeidet vi gjør. Vi har et stort embete, det dekker mellom en fjerdedel og en femtedel av Norges befolkning. – Hva kan gjøre deg forbannet eller sint? – Det at jeg ikke oppnår resultater. – Hvem har du bilde av på kontoret? – Et bilde av kona og meg selv samt et av datteren vår med mann og barnebarn. Dessuten må jeg innrømme at jeg har et fotografi av den gamle Willis-jeepen min fra 1942 sammen med en Mustang.
Personvern og cookies