Din beste arbeidsdag

(2003)

Anne Kathrine Slungård, kommunikasjonsdirektør i SINTEF

– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? – Det er en dag som starter veldig tidlig, gjerne før halvsju – sju. Da får jeg gjort masse før telefoner, møter og annet ståk begynner. Ellers er det en dag som sånn noenlunde følger det oppsatte og hvor jeg får gjort unna det jeg har planlagt. – Har du opplevd den ennå? – Å ja, jeg har hatt mange perfekte arbeidsdager. – Hva gjør deg mest glad på jobben? – Når jeg i samarbeid med andre lykkes med sammensatte og vanskelige arbeidsoppgaver. Av typen: Yess! dette klarte vi. – Hva kan gjøre deg forbannet eller sint? – Når noen misbruker tilliten min eller ikke stiller opp. – Hvem har du bilde av på kontoret? – Samboeren min med datteren vår på fanget og av sønnen min.

Personvern og cookies