Din beste arbeidsdag

(2005)

Statssekretær Helge Eide i Arbeids- og administrasjonsdepartementet

– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut?  En dag med en fin kombinasjon av tid på kontoret til å sette seg inn i saker, tid til å diskutere politisk strategi med de andre i politisk ledelse, tid til å møte mennesker utenfor departementet med engasjement for saker vi arbeider med – og en tom innkurv når jeg går fra jobben.   – Har du opplevd den ennå?  Jeg har mange fine dager i departementet, men kan vel ikke si å ha opplevd den 100 % perfekte dag ennå. Og bra er det – det er fint å ha det beste foran seg!   – Hva gjør deg mest glad på jobben?  Når sjefen min, statsråden, får velfortjent honnør og forståelse i media eller samfunnet for den fantastiske jobben han gjør.    – Hva kan gjøre deg forbannet eller sint? Det må være hvis jeg opplever at tiden blir kastet bort på formålsløse møter eller på problemstillinger som er irrelevante for arbeidet.   – Hvem har du bilde av på kontoret?  Ingen, men jeg har bilde av mine 4 barn som skjermsparer på mobilen. Arbeidsmiljø nr. 5- 2005

Personvern og cookies