Din beste arbeidsdag

(2007)

INGRID SIVESIND MEHLUM, overlege og ­spesialist i arbeidsmedisin på Statens ­arbeidsmiljøinstitutt (STAMI)

– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut?
Den må være variert. Hvis jeg i tillegg får ro til å konsentrere meg, og ikke må avbryte arbeidet på grunn av møter, blir dagen en god arbeidsdag. Jeg setter også pris på å ha mulighet til å kunne diskutere faglige spørsmål med kolleger, og gjerne ha en mer avslappet tone i lunsjen.

– Hva gjør deg mest glad på jobben?
Det må være når jeg har avsluttet et prosjekt og er fornøyd med resultatet.

– Hva kan gjøre deg sint?
Det er ikke veldig ofte jeg blir sint på jobb. Litt sint blir jeg kanskje når beslutninger blir tatt på feil grunnlag. Når de som bestemmer ikke har gjort godt nok grunnarbeid.

– Hva vil du helst ha endret ved jobben din?
Nå har jeg det så bra, så nå føler jeg ikke behov for å endre noen ting!

Personvern og cookies