Din beste arbeidsdag

(2007)

Steinar Aasnæss, avdelingsdirektør ved Nasjonal overvåking av arbeidsmiljø og -helse, NOA
– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? Etter en fin sykkeltur til jobb starter jeg arbeidsdagen med å få unna noen administrative gjøremål. Deretter har vi avdelingsmøte hvor kollegaer presenterer overvåkingsrelevant informasjon for kollegiet før jeg avslutter arbeidsdagen med et foredrag for en brukerorganisasjon av NOA om arbeidsmiljø- og helsestatus i Norge.   – Hva gjør deg mest glad på jobben? Medarbeidere som åpenbart trives på jobb og som produserer.   – Hva kan gjøre deg sint? Store diskusjoner om forhold jeg opplever som irrelevante bagateller. – Hva vil du helst ha endret ved jobben din? Ingen ting. Jeg trives godt og har de utfordringer jeg må kunne forvente i jobben min.

Personvern og cookies