Din beste arbeidsdag

Liv Ragnhild Teig, avdelingsdirektør Arbeidsliv i NHO

– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? – Det er dager da vi oppnår gode resultater for medlemmene våre. Siden vi jobber ganske langsiktig, er det ikke alltid vi får det til, men når det skjer, er det utrolig morsomt.- Hva gjør deg mest glad på jobben? – Når vi klarer å jobbe i team. Vi jobber en del på tvers av avdelingene, det er svært vellykket og motiverende. – Hva kan gjøre deg sint? – Det dukker opp mange ting i løpet av en arbeidsdag, og jeg er lett både å engasjere og irritere. Men jeg har erfart at en sjelden får til noe bra ved å bli sint, så jeg prøver å unngå det.- Hva vil du helst ha endret ved jobben din? – Å slippe nomadetilværelsen med midlertidige lokaler. Nå gleder jeg meg til at NHO flytter inn i et helt nyoppusset og moderne bygg tilpasset våre behov. Det skal skje i november.

Personvern og cookies