Din beste arbeidsdag

(2008)

Agnete G. Haaland, frilansskuespiller og leder for Norsk Skuespillerforbund
– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? – Ingen av mine arbeidsdager er like, i tillegg er de veldig uforutsigbare, og det trives jeg godt med. – Hva gjør deg mest glad på jobben? – Som forbundsleder er det når vi får gjennomslag for noe vi har jobbet for, at vi når fram og får styrket skuespillerne. – Hva kan gjøre deg sint? – Det er mye!! Men eksempelvis trange rammebevilgninger gjør meg sint. Skuespillere trenger penger til mat og barnehageplasser, akkurat som alle andre. De lever ikke av et kall. – Hva vil du helst ha endret ved jobben din? – Jeg trives veldig godt, både som frilanser og forbundsleder. Jeg lærer masse og får brukt alle sider av meg sjøl, så jeg ønsker ikke å endre på noe.

Personvern og cookies