Din beste arbeidsdag

(2008)

Elin Ørjasæter, forfatter og kommentator for E24

– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? Når noe uventet skjer, en pressekonferanse og litt hu og hei, eller når jeg går hjem og synes jeg har skrevet en god sak! – Hva gjør deg mest glad på jobben? Kollegene mine gjør meg glad! Jeg jobber i kontorlandskap og må bruke ørepropper når jeg skal konsentrere meg, og en blå skyggelue for å markere at jeg ikke skal snakkes til. Dette synes kollegene mine er veldig komisk. – Hva kan gjøre deg sint? Å bli sint på jobben er mer sånn «diskusjonssinna». Sist jeg ble det, var da noen kolleger kritiserte en kjent næringlivsleder nord og ned, og jeg hisset meg opp og sa at de kunne forsøke et slikt lederansvar selv en gang, for å se hvor lett det var. – Hva vil du helst ha endret ved jobben din? – Jeg kunne ønske at kollegene mine hadde bedre tid, slik at de kunne fordype seg i mine saker også … for det er folk som kan veldig mye. Et egoistisk ønske, men du spurte jo!

Personvern og cookies