Din beste arbeidsdag

(2008)

Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk

– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? – Med stort sett en meget travel hverdag og tett program, så er min beste arbeidsdag den som gjør at jeg kommer igjennom arbeidsoppgavene på et godt og fornuftig vis. Da får jeg gjort det viktigste først og forhåpentligvis også hatt tid til hyggelige samtaler med gode medarbeidere.
– Hva gjør deg mest glad på jobben?   – Gode resultater og godt samarbeid.
– Hva kan gjøre deg sint? – Urettferdighet og at avtaler ikke holdes/følges opp.
– Hva vil du helst ha endret ved jobben din?   – Jeg er først og fremst opptatt av gode resultater. Da må både jeg selv og alle medarbeidere finne den arbeidsformen som fungerer best. Mine erfaringer er at i hverdagen er små steg ofte like viktige som store. Jeg må selv være villig til å justere kurs og arbeidsform, og mine medarbeidere likeså. Dette er en kontinuerlig prosess.

Personvern og cookies