Din beste arbeidsdag

(2009)

Vibeke Hammer Madsen, direktør for Arbeidsgiver- og interesseorganisasjonen HSH
– Hvordan ser din beste arbeidsdag ut? En dag hvor jeg sammen med medarbeiderne mine har snakket om muligheter for fremtiden, og vi er blitt enige om en retning. Gjerne en hvor vi tør prøve nye arbeidsformer og samarbeidsrelasjoner.
– Hva gjør deg mest glad på jobben? Når jeg ser at medarbeiderne mine trives, har glede av jobben og er nysgjerrige på hvordan vi kan gi det lille ekstra til medlemmer og kunder. Det gir meg energi når jeg har medarbeidere som har ideer og som omsetter dem i handling. Det forutsetter at de er trygge på de ytre rammene, og det er mitt ansvar å utvikle en kultur for det.
– Hva kan gjøre deg sint? Det skal mye til for at jeg blir sint på jobben. Jeg kan bli irritert eller fortvilet hvis jeg opplever at vi ikke leverer det vi har lovet overfor våre medlemmer eller andre. Unnfallenhet misliker jeg sterkt.
– Hva vil du helst ha endret ved jobben din? Nå er jeg så heldig at jeg har et styre og medarbeidere som er åpne for endringer underveis. Hvis jeg ser behov for endring, så ønsker jeg å gjøre noe med det og venter ikke. Med et kontorlandskap som er i tråd med våre verdier, og et miljø som tør å iverksette nye ideer og tjenester for medlemmer, så har jeg det jeg ønsker meg. Det gir mye energi å få være sjef for HSH.
Personvern og cookies