– Det er opp til oss nå

Tekst: Mats Løvstad (2010)
Waqas Ahmed fra Pakistan og Zelimkhan Nataev fra Tsjetsjenia er lykkelige over endelig å få jobbe med det de kan best.

Begge har fått plass i det nye Open Mind Integration-prosjektet, og det er to lykke­lige herrer vi møter i lokalene til Telenor på Fornebu.
– Jeg husker mitt første møte med Norge på Gardermoen i februar i fjor. Det var kaldt og mørkt, og jeg frøs, forteller Waqas muntert mens Zelimkhan flirer i bakgrunnen.

Tøff overgang

På tross av høy og lang utdannelse, og rik erfaring innenfor sine fagfelt, skulle møtet med arbeidsmarkedet i Norge ikke bli lett. Waqas kom til Norge med en elektroingeniørutdanning fra et topp­universitet i hjembyen Lahore, samt fem års arbeidserfaring.
– Jeg søkte på mange jobber da jeg kom hit, men det var vanskelig fordi jeg ikke kjente systemet. Likevel fortsatte jeg å være håpefull, og brukte tida på å lære meg språket godt. Jeg lærer mer og mer for hver dag, sier han på nærmest flytende norsk.
For Zelimkhan, som har bodd i Norge i over 7 år og har en CV få kan matche, ble møtet med Norge overraskende tøft. Bak seg hadde han ti års utdanning hovedsakelig innen økonomi fra blant annet universitetet i Moskva, stilling som rådgiver i økonomiske spørsmål hos statsadvokaten i Tsjetsjenia og senere visedirektør i en av landets ledende banker. Overgangen til Norge ble stor.
– Det var ganske håpløst i starten. Jeg var sikker på at jeg skulle få en skikkelig jobb, men ble veldig skuffet, forteller han.

Ser lyst på fremtiden

For Zelimkhan ble løsningen i starten å ta småjobber.
– Jeg var vant til å ha ganske gode jobber, men skjønte fort at det ikke bare var grønt lys i Norge. Jeg var på mange intervjuer, men fikk alltid den samme beskjeden.
– Hva tror du var årsaken?
– Jeg er ganske beskjeden som person, og liker ikke å skryte av hvor flink jeg er. Det er forskjellige kulturer. Arbeidsgiverne her legger mindre vekt på faglig kompetanse, og mer på hvordan man uttrykker seg, noe som var uvant for meg. Jeg tror jeg mislyktes fordi jeg ikke hadde gode nok intervjukunnskaper.
Nå ser derimot begge fremover. Waqas jobber som prosjektmedarbeider i Telenors BRAIN-program (Broadband Radio All IP Network), mens Zelimkhan har stilling som finance controller.
– Jeg kunne ikke ønsket meg en bedre stilling enn den jeg har fått nå, sier Zelimkhan og får støtte av kollega Waqas.
– Vi har fine kolleger som har vært veldig hjelpsomme, og jeg lærer nye ting hver dag. Dette er en unik mulighet. Nå er det opp til oss.

Personvern og cookies