Den norske Arbeidsmiljøprisen 2018

Til stor applaus fra nærmere 500 deltakere på Arbeidsmiljøkongressen i Grieghallen ble Joy Buikema Fjærtoft i dag utropt som vinner av den norske Arbeidsmiljøprisen 2018.

Statsråd Anniken Hauglie stod for overrekkelsen av diplom og statuett.

Prisen deles ut av Arbeidsmiljøsenteret, og er en anerkjennelse for systematisk og målrettet innsats for å utvikle og forbedre arbeidsmiljøet, særlig på arbeidsplassen.

Joy Buikema Fjærtoft arbeider ved Oslo Universitetssykehus (OUS)

Her har Fjærtoft gjennom 5 år jobbet systematisk og målrettet med å fremme forståelsen av hvor viktig det er å arbeide med kulturen i et arbeidsmiljø.

  • Vinneren er grunnlegger og pådriver for «kulturkonsulentprogrammet» ved OUS.
  • Gjennom å dele sin kunnskap og erfaring med kulturkonsulentene i OUS har hun bidratt til at både ledere og ansatte får satt arbeidsmiljø og kultur på dagsorden.
  • Vinneren mottar Den norske Arbeidsmiljøprisen for et kontinuerlig, systematisk og entusiastisk fokus på å bedre arbeidsmiljøet ved Norges største sykehus.

I sin takketale understreket blant annet Fjærtoft at et topp arbeidsmiljø må til for levere topp resultater. Hun understreket videre at et godt arbeidsmiljø er viktig for kvalitet og pasientsikkerhet.

Kontaktperson: Eva Vandeskog, mobil 958 68 559

 

Kriterier for Arbeidsmiljøprisen
En påskjønnelse for systematisk og målrettet innsats for å utvikle og forbedre arbeidsmiljøet.

Det legges vekt på at resultatene og erfaringene som vinneren har gjort er av allmenn interesse og kan videreformidles til andre.

Kandidater kan være bedrifter, enkeltpersoner, organisasjoner, offentlige instanser eller institusjoner, offentlige og private virksomheter, eller annen virksomhet

Dette er den originale Arbeidsmiljøprisen i Norge, og ble første gang utdelt 1961.

Personvern og cookies