TEMA: Arbeidstilsynet – Utgave: 02/2011

Arbeidstilsynet gjennomfører nasjonal tilsynsaksjon

 helse+468.jpg
Sykehjem får besøk av Arbeidstilsynet. (Illustrasjonsfoto: Arbeidstilsynet)
Sykehjem, bibliotek, varehandel, apotek og frisører får denne uka besøk av Arbeidstilsynet.

Av Grethe Ettung

Arbeidstilsynets prosjekt «På lag» gjennomfører uke 9 en nasjonal tilsynsaksjon i sykehjem, bibliotek, varehandel, apotek og frisører. Etter avsløringene om ulovlige arbeidsforhold for innleid arbeidskraft vil tilsynet også rette fokus på arbeidstid i sykehjemmene. 
– Dette er en aksjon vi har planlagt i noe tid med tema forebygging av sykefravær. I lys av den siste tidens avsløringer vil vi også ta opp arbeidstidsordningene når vi nå går på tilsyn i sykehjem, sier direktør Ingrid Finboe Svendsen i Arbeidstilsynet.

Les mer her

 

 

  • Hoff... Ja, kan forestille meg at det er vinekslag... Jeg fe5r heldigvis ikke ve6re med ff8r om fire e5r, jeg! Hadde jeg ve6rt tre dager eldre ville jeg fe5tt stemme pe5 neste (er ff8dt 3. januar 1992) valg... Ved forrige valg satt klassen min og jeg ombord pe5 en t-bane i 08:00 tiden om morgenen, og da satt det en gammel mann der som gjorde narr av absolutt alle partiene! "Ape-Partiet" og "Kr-a-f-se-partiet" I tillegg til det rakket han ned pe5 alle damer... Tydelig at det er mange meninger ute e5 ge5r!Lykke til med valget! Ha en fin ettermiddag!
    Av Budi - kl. 20:08 søndag 17. mars
  • 1kbAKK , [url=http://jxbhceqrbdgl.com/]jxbhceqrbdgl[/url], [link=http://tugsaqrbcmtt.com/]tugsaqrbcmtt[/link], http://goguvcksfbfp.com/
    Av mqryvrbr - kl. 16:52 torsdag 21. mars

Legg til kommentar

captcha

Produsert av Pixelhospitalet AS