TEMA: Arbeidsmiljøkongressen – Utgave: nett/2012

Språk er makt

– også i arbeidslivet

 Sylfest+Lomheim_468.jpg
På Arbeidsmiljøkongressen i Bergen 17.-19. oktober er Sylfest Lomheim en av foredragsholderne.
I boka Tale er gull hevder han at talen er den mest avgjørende og verdifull redskapen menneskene har; både i privatlivet og i yrkeslivet. I vår eksplosive teknologiske verden blir talen gradvis marginalisert. Facebook, Twitter og andre sosiale medier blir kommunikasjonskanaler som i stor grad overtar for den fysiske «ansikt-til-ansikt»-samtalen. Tåler vi en slik utvikling? Og hvor godt kan yrkeslivet fungere i en tid hvor elektroniske medier erstatter den direkte talen? Slike problemstillinger vil Sylfest Lomheim drøfte i plenum på Arbeidsmiljøkongressen.

Han er en av 35 foredragsholdere på Arbeidsmiljøkongressen; Nordens største og viktigste HMS-møteplass. I tillegg er dette en kulturell begivenhet, med artister i toppklasse.

Informasjon om hotell og påmelding finner dere her, Vi kan også kontaktes via kurs@arbeidsmiljo.no eller på telefon til Eva Vandeskog på tlf. 55559300.

paamelding.jpg

  • For noen e5r siden satte avisen Nordlys i gang et pkrsjeot for e5 synliggjf8re flere kvinner pe5 spalteplass farvel Taliban . Flott pkrsjeot, men det var tydeligvis det. Jeg fikk i ge5r en invitasjon til ne6ringslivsseminaret Vekst i nord . Her er det bilde av ikke mindre enn fem menn, og ikke en eneste kvinne.Konferansen er i regi av avisen Nordlys og Landsdelsutvalget og eneste kvinne som er funnet verdig til e5 tale er Hf8yreleder Erna Solberg.Jeg foresle5r derfor at dere markedsff8rer dere ovenfor be5de Nordlys og Landsdelsutvalget, med sikte pe5 e5 fra fram flere stemmer i fortellingen om det framtidig Nord-Norge.Lykke til.Hilde SjurelvDaglig leder i Sjurelv AS
    Av Malcolm - kl. 06:10 fredag 27. juli
  • Sikke et smukt billede, du har taget af neoyldsrt!Jeg se5 det desve6rre ikke, men jeg har oplevet nordlys der ligner det, du har oplevet der i 1990 i Ry. Vi var i gang med at koge kartofler til 80 personer (!) og de kom ikke rigtig til at koge. Se5 blev vi kaldt udenfor, hvor neoyldsrt ne6rmest var som en stor paraply i formen hen over os og de smukke rf8dlige farver som pe5 dit billede. Vi blev ste5ende i lang tid, indtil det forsvandt og da vi kom ind, var kartoflerne mf8re ;)Rigtig god weekend.
    Av Leonardo - kl. 12:48 søndag 17. mars
  • bQ9VUN <a href="http://elyyonhzglqs.com/">elyyonhzglqs</a>
    Av wogkoglm - kl. 00:52 onsdag 20. mars

Legg til kommentar

captcha

Produsert av Pixelhospitalet AS