Velg skriftstørrelse: [A] [A]

medlemskap+banner.jpg

Arbeidsmiljøsenteret er bygd opp som en medlemsorganisasjon med ca. 600 offentlige og private virksomheter, konsern og organisasjoner som medlemmer.

Tydelig arbeidsmiljøprofil
Medlemmer i Arbeidsmiljøsenteret får en unik mulighet til å skape en tydelig og dokumentert arbeidsmiljøprofil. Arbeidsmiljøsenterets medarbeidere vil samarbeide med virksomheten for å skape et godt psykisk og fysisk arbeidsmiljø og vi gir medlemmene tilbud om to timer gratis rådgivning i året. Rådgivningen kan gi innspill til ulike former for bedring av arbeidsmiljøet. En investering i medlemskap gir gode forutsetninger for å senke det arbeidsrelaterte sykefraværet. En investering i godt arbeidsmiljø for de ansatte, er også en økonomisk god investering for virksomheten.

Medlemsfordeler:
   • Tilbud om to timers gratis HMS-rådgivning hvert år
   • Deltakeravgiften på alle kurs reduseres med 10% 
   • Redusert pris på kartlegging av arbeidsmiljøet
   • Medlemmene får redusert deltakeravgift på Arbeidsmiljøkongressen,
      Arbeidsmiljødagene i Trondheim og andre konferanser i regi av
      Arbeidsmiljøsenteret
   • 10% rabatt på bøker og alle øvrige produkter fra HMS-butikken 

600 medlemmer
Arbeidsmiljøsenteret har et stort antall velrenommerte virksomheter som medlemmer, og de fleste bruker våre tjenester flere ganger årlig. Her er et lite knippe av de 600 medlemmene: 

Norsk Hydro ASA, Statoil, Det konglige hoff, Oslo Politidistrikt,  Meterologisk Institutt, Rikshospitalet, Dagbladet, VG, SAS Norge,
Coca-Cola Drikker AS, Vinmonopolet, Oslo Likningskontor, Norsk Tipping, flere avdelinger av Oslo kommune, Statsbygg Øst, Nortura, Sykehuset Vestfold HF, Oljedirektoratet, Statoil Mongstad, Trondheim kommune, Posten Norge AS, Nidar AS, flere avdelinger av NAV, flere virksomheter innen Tine, Tromsø kommune, Sametinget.

Logg deg inn på VO-forumet her
Last ned
 

PK2014_lite.jpg

 

 

 

 

KK_vaar_forside.jpg

Produktkatalog 2014

........................ 

Kurskatalog 20144

Produsert av Pixelhospitalet AS